Moottoripyörä Saksasta, tuontipyörä Saksasta, moottoripyörän tuonti Saksasta, moottoripyöriä myytävänä, tuontipyöriä Euroopasta Moottoripyörä Saksasta, tuontipyörä Saksasta, moottoripyörän tuonti Saksasta, Moottoripyörä Saksasta, tuontipyörä Saksasta, moottoripyörän tuonti Saksasta,Moottoripyörä Saksasta, tuontipyörä Saksasta, moottoripyörän tuonti Saksasta, Moottoripyörä Saksasta, tuontipyörä Saksasta, moottoripyörän tuonti Saksasta BMW 750 V12 www.nettimp.com/bmw750.htm www.nettimp.com/bmw750.htm

 

NETTIMP:n PYÖRÄNHAKUMATKA SAKSAAN KESÄKUUSSA 2005

Raportti 2004 huhtikuun reissusta | 2004 toukokuun matka | 2004 marraskuun matka | 2005 helmikuun matka | www.nettimp.com

-Aikamoinen lenkura, totesi Aarno Torikka kun näytin hänelle alustavaa suunnitelmaa tulevasta hakumatkasta. -Eipä siinä mitään, tykkään ajamisesta sanoi Arska. Ja ajaa Arska saikin, sillä MANnin mittarissa oli kotiin tultaessa 3800 km enemmän kuin lähtiessä.

 

Oheisessa kartassa näkyy reittimme, mitä Mikon kanssa kiertelimme viikon aikana. Sovimme lähtiessä, että minä ajan ja sainkin ajaa Saksassa 3300 km. Välillä ajettiin suurinta sallittua lähes tyhjällä tiellä, välillä köröteltiin rekkajonossa 30 kilometrin tuntinopeudella vuoristossa. Auton ohjaamo tuli tutuksi, sillä ajamisen lisäksi nukuin myös yöni siinä

Rostockiin illalla saavuttuamme päätimme ajaa yötä myöten tavoitteena Osnabrück, missä tämä Jaguar oli. Tämä auto oli syynä mukanaolooni matkalla, koska Mikko tarvitsi kuljettajaa sille. Auto oli todellinen kaunotar. Matkamme ensimmäinen hanke jätettiin myyjän haltuun ja haettiin paluumatkalla mukaan, jolloin ajelimme kahdella autolla kohti Rostockia.

Tuutin myyjä oli innokas tapaamaan Mikon; hän halusi nähdä, ovatko kaikki suomalaiset Mika Häkkisen näköisiä; taisi todeta meidät nähdessään, että eivät ole. Honda CB 750 v. 1976 sai kuljettajan kädet syyhyämään. Pyörä on seissyt 12 vuotta ilmoitettuna syynä johdon palaminen. Olisi kiva rakentaa tästä museopyörä!

Honda XR 400 v. 2000 ja se nuori omistaja. Naapurissa oli v. 2004 vastaava pyörä, jonka kuvaa voit tarkastella tarjolla olevan kohdalta. Pyörä oli kunnossa ja kyytiin.

 

 

 


Tämän pyörän osoitetta haimme hartaasti ja lisäksi ajoimme lähes päivän nähdäksemme. Moottorin ääni oli kuin silppurin ja pyörän omistajatar väitti vakavalla naamalla, että ääni on ollut samanlainen 14 vuotta. Pyörä jäi ostamatta, koska moottorista oli muutakin vikaa kuin huonosti säädetyt venttiilit!

Moto-Morinin myyjä oli halukas tietämään, miksi sellainen pyörä kiinnostaa Mikkoa. Pyörä lienee ainoa laatuaan nyt Suomessa. Kuten kuvasta näkyy, olemme jo hakeneet BMW R 100 GS:n ja peräkärry on vielä auton sisällä

 

 

 

 

Maanantaiaamun askareita Autohof’n pysäköintialueella. Käynnissä on auton tyhjennys, jotta saisimme tilaa sisälle Honda CRX:ä varten. Jalkamitalla tehty arvio oli oikea ja CRX mahtui kyytiin.

 

Olimme saaneet luvan ajaa MAN lastausta varten jokiristeilyjen linja-autoille varatulle alueelle. Honda oli parkissa viereisellä pysäköintialueella ja omistaja ajoi rekisteröimättömän auton n. 50 m automme luo. Pahaksi onneksi paikallinen poliisi näki ajon ja alkoi moittia Hondan omistajaa. Sitten vielä joku suomalainen otti valokuvan saksalaisesta poliisista, mikä on tietysti kiellettyä! Jupakasta selvittiin kunnialla ja matka pääsi jatkumaan.

 

 

 

Luullaksemme olemme jälleen kerran ylittämässä Tonavaa kuvan ottohetkellä. Joko joki tai meidän reittimme mutkitteli, sillä joen ylityksiä tuli useita! Minulle tämä reissu oli tietysti uusi kokemus ja erittäin opettavainen. Saatoin sivullisena todeta, miten hankalaa ja aikaa vievää on kerätä tällainen määrä kalustoa Saksasta Suomeen tuotavaksi. Tiedän, että Mikko oli tehnyt jo paljon töitä etukäteen löytääkseen halutun pyörän tai auton; tehnyt aikataulut ja sopinut tapaamiset ja ennakkomaksut!

 

 

Tämä kauniisti rakenneltu Honda VT 600 herätti huomiota aina pysähtyessämme Saksassa tai Suomessa. Pyörä oli sattuneesta syystä yksin peräkärryssä. Tilaaja pääsi ihastelemaan pyörää heti Suomeen päästyämme. Kuten näkyy, pyörään tuli mukana myös alkuperäisosat.

 

 

Tämä Honda piti olla ulkoisesti ja teknisesti virheettömässä kunnossa. Tästäkin kuvasta näkyy katkennut vilkunvarsi ja pyörän käynnistys auton akun avustamana. Myyjä ei hyväksynyt pyöränsä saamaa arvostelua ja haki paikalle paremmin saksaa puhuvan henkilön. Tämä tulkkina toiminut vanhempi mies oli kanssamme yhtä mieltä siitä, että pyörän myynti-ilmoitus ja todellisuus eivät vastanneet toisiaan. Myyjä kuitenkin alkoi lopuksi uhkailla Mikkoa, mutta lopulta pääsimme poistumaan ilman pyörää hyvässä järjestyksessä.

Aarno Torikka