talviralli 2004 winter rally 2004 finland talviajoa moottoripyörällä kokoontumisajo talvella talviralli 2004 winter rally 2004 finland talviajoa moottoripyörällä kokoontumisajo talvella talviralli 2004 winter rally 2004 finland talviajoa moottoripyörällä kokoontumisajo talvella talviralli 2004 winter rally 2004 finland talviajoa moottoripyörällä kokoontumisajo talvella talviralli 2004 winter rally 2004 finland talviajoa moottoripyörällä kokoontumisajo talvellaWWW.NETTIMP.COM

MOOTTORIPYÖRÄSUUNNISTUS 2005

MPS 2003 KUVAT | MPS 2004 KUVAT | MOOTTORIPYÖRÄT WWW.NETTIMP.COM

Moottoripyöräsuunnistuksen kotisivuilta selviää parhaiten mistä on kysymys. Tänä vuonna lauantain reitti lähti Rauman läheltä Lapin TB:ltä. Noin parinkymmenen kilpailijan joukkoon olisi mahtunut enemmänkin uusia naamoja. Lauantain reitin pituus oli noin 40 km. Jaksojen aikataulu oli leppoisa eikä reittikään sulkenut pois mitään pyörätyyppiä.

Moottoripyöräsuunnistus on demokraattinen laji. Menestymiseen ei vaikuta pyörä, ikä eikä sukupuoli :). Keski-Korsun Tuomaksen (oik.) Ducatissa vauhtia piisasi mutta reittipisteet eivät oikein osuneet silmiin.

--------------

Harri Henrikssonin (2. oik) Transalp sai edellisenä yönä uuden etupään. Lauantain kaksi puuttuvaa RT-asemaa pudottivat kärkikahinoista.

---------------

AT-asmilla urakoi Antero Myllymäki (2. oik):

 

---------------

Ajoa rytmittivät pakolliset tauot maalaismaisemassa - taivaalla leijailevalla haukallakin (1. ylh.) oli joitain seurattavaa:

----------------

Ajokalustoa oli moposkootterista möhköenskaan:

 

-------------

Järjestäjien ruokatarjoilu kelpasi tuloksia odotellessa:

--------------

Helmisen Reija ja CBR 600 näyttivät mallia monelle miehellekin.

 

-------------------

Paula ja Ari Uotilan tulospalvelu varmisti, että kukaan ei jäänyt reitille, ja että pisteitä saivat ne joille niitä kuului.

-----------------

Tulokset ilmestyivät nopsaan tietotuvan seinälle. Jyrki Holopainen näyttää olevan vielä tässä vaiheessa toisena.

 

 

Kuinkako meni? Löysin maalin ja melkein kaikki reittiasematkin. Mutta vauhdin puute vaivasi eli aikatarkastuksissa tuli takkiin että roikui. Meni kuitenkin paremmin kuin niillä kymmenillä tuhansilla motoristeilla jotka eivät löytäneet edes lähtöpaikalle :)).

 

Mikko Hamunen

 

tulokset: http://gamma.nic.fi/~auotila/mps/jutut.htm